Troepstaf

Helaas zijn de inschrijvingen/vacatures voor de World Scout Jamboree 2019 gesloten. Het contingent is compleet! Was je nog te jong of was je te laat met aanmelden? Geen probleem, je bent ruim op tijd voor de World Scout Jamboree in 2023 in Zuid-Korea!

Troepstaf (De begeleiding van jeugddeelnemers)

Als troepstaf ben je verantwoordelijk voor het  begeleiden van de jeugddeelnemers, het vormen van de groep tot een troep en de jeugddeelnemers voorbereidingen op hun reis naar Amerika. Uiteraard begeleidt de troepstaf de deelnemers ook tijdens de reis, tijdens de World Scout Jamboree en tijdens de nareis. De kandidaten hebben zich aangemeld op basis van de volgende vacature

Vacature Troepstaf

Ben jij de troepstaf, die in een team van vier personen de 36 deelnemers de reis van hun leven laat beleven? Want wees eens eerlijk: Hoeveel scouts van 14 tot 17 jaar kunnen zeggen dat ze zonder hun ouders naar Amerika zijn geweest? Vooraf zijn er vier voorbereidingsweekenden met de troep (Waarvan één weekend met meerdere troepen samen) en één contingentskamp.  Ook krijg je in twee troepstafweekenden en twee troepstafdagen handvatten en ideeën om het voor de deelnemers en jezelf  tot een onvergetelijke ervaring te maken. De troepstafbijdrage is vastgesteld op €3375,00.

Op basis van motivatie, competenties en geschiktheid worden er teams samengesteld die samen met 36 deelnemers de leukste troep uit Nederland gaan vormen. Wat heb jij in je rugzak zitten?

• Enthousiasme
  • Gedrevenheid
  • Ervaring met de doelgroep (14 tot 17 jaar)
  • Ervaring met het maken van uitdagende programma’s voor grotere groepen