Wil jij meedoen?

Helaas zijn de inschrijvingen/vacatures voor de World Scout Jamboree 2019 gesloten. Het contingent is compleet! Was je nog te jong? Geen probleem, je bent ruim op tijd voor de World Scout Jamboree in 2023 in Zuid-Korea!

Deelnemer

Als deelnemer heb je maar één keer de kans om naar de World Scout Jamboree te gaan. Voor de World Scout Jamboree 2019 (Amerika) geld dat je tussen 22 juli 2001 en 21 juli 2005 geboren moet zijn. De voorbereidingen voor de World Scout Jamboree beginnen in Nederland. Zo leer je, je troep kennen tijdens de voorbereidingsweekenden, je leert van je troepstaf alles wat je moet weten voor een goede reis en natuurlijk ga je samen de trip maken naar Amerika. In Amerika maak je dan ook een rond reis door het land en natuurlijk neem je deel aan de World Scout Jamboree.

Voor de World Scout Jamboree 2019 is de deelnemersbijdrage vastgesteld op €4500,00 per persoon. Een bedrag wat je als lid zelf bij elkaar moet sparen. Voor deze deelnemersbijdrage krijgt de deelnemer:

• De voorbereiding op de WSJ te weten: vier troepkampen en een contingentskamp, inclusief programma en verzorging.
  • Vervoer vanaf een centraal vertrekpunt in Nederland naar Noord -Amerika en terug.
  • Een voor- / nareis in Noord-Amerika van tenminste zes dagen, inclusief activiteiten.
  • Deelname aan de WSJ van 22 juli 2019 tot en met 2 augustus 2019 inclusief accommodatie, programma en verzorging.
  • Een reis- en bagageverzekering voor de voor-/nareis en de WSJ.
  • De kosten van het ESTA formulier.
  • Een kledingpakket inclusief das en badges.
  • Gebruik van een compleet pakket aan kampeermaterialen in Noord-Amerika (exclusief persoonlijke uitrusting).
  • Informatie gedurende het gehele traject.
  • Een afrondende reünie.
  • Een bijzondere herinnering met fotomateriaal.
  • Al met al een unieke ervaring die gedeeld wordt met 30.000 scouts van over de hele wereld

Wil of ga jij mee naar de World Scout Jamboree 2019 in Amerika lees dan hier de Voorwaarden Deelnemers WSJ 2019.

Troepstaf (De begeleiding van jeugddeelnemers)

Als troepstaf ben je verantwoordelijk voor het  begeleiden van de jeugddeelnemers, het vormen van de groep tot een troep en de jeugddeelnemers voorbereidingen op hun reis naar Amerika. Uiteraard begeleidt de troepstaf de deelnemers ook tijdens de reis, tijdens de World Scout Jamboree en tijdens de nareis. De kandidaten hebben zich aangemeld op basis van de volgende vacature.

Wil of ga jij mee naar de World Scout Jamboree 2019 in Amerika lees dan hier de Voorwaarden Troepstaf WSJ 2019

IST’er (International Service Team)

Als IST’er ben je lid van het team dat ervoor zorgt dat de organisatie van de World Scout Jamboree goed verloopt. Je organiseert alles tot in de puntjes, en je zorgt ervoor dat het programma van de World Scout Jamboree geregeld is. Ook help je met de ondersteuning van de Troepstaf, en spring je bij waar hulp nodig is. De kandidaten hebben zich aangemeld op basis van de volgende vacature.

Wil of ga jij mee naar de World Scout Jamboree 2019 in Amerika lees dan hier de Voorwaarden IST’er WSJ 2019