Statiegeld actie Albert Heijn Muntpasage Weert VERLENGD

Net zoals in de maand Oktober zijn wij (de jongeren van Scouting Tungelroy die naar de WSJ gaan) ook in November het goede doel van de statiegeld actie van de Albert Heijn (Muntpasage) in Weert. Helpt u ons mee om onze droom van andere scouts uit ontwikkelingslanden te realiseren? Deponeer uw statiegeldbon in de goede doelen brievenbus naast de flessenautomaat.

De opbrengst van deze statiegeld actie wordt verdeelt onder alle 10 de leden van Scouting Tungelroy die in 2019 naar de Wereld Jamboree in Amerika gaan

Speculaasactie 2018

Ook dit jaar wordt er weer een Speculaas poppen Actie georganseerd door de jongeren die mee gaan naar de World Scout Jamboree in 2019. De opbrengst van deze actie wordt gedeeld onder alle 10 de leden van Scouting Tungelroy. Bestel 1 (of meerdere) zakken met speculaaspoppen en steun onze jongeren die mee gaan naar Amerika!

1 zak met 3 speculaaspoppen kost €2,50
Bij meer dan 10 zakken €2,00 per stuk/zak. 

Statiegeld actie Albert Heijn Muntpasage Weert

In de maand Oktober zijn wij (de jongeren van Scouting Tungelroy die naar de WSJ gaan) het goede doel van de statiegeld actie van de Albert Heijn (Muntpasage) in Weert. Helpt u ons mee om onze droom van andere scouts uit ontwikkelingslanden te realiseren? Deponeer uw statiegeldbon in de goede doelen brievenbus naast de flessenautomaat.

De opbrengst van deze statiegeld actie wordt verdeelt onder alle 10 de leden van Scouting Tungelroy die in 2019 naar de Wereld Jamboree in Amerika gaan

Zwarte Pieten Service 2018

Het duurt nog eventjes en dan is Sinterklaas weer in het land. Een leuke tijd om zwarte piet een bezoek te laten brengen aan de Sinterklaasviering van uw personeel. Onze jonge energieke pieten kunnen naast het entertainen van de kinderen ook bijzonder goed helpen met allerlei hand en spandiensten. Wilt u liever eens iets anders willen, dan een doorsnee Pietenbezoek? Geen probleem, dat kan. Zo kunt u samen met onze pieten knutselen, zingen, muziek maken, naar een spannend pietenverhaal luisteren of zelfs een echt Pietendiploma halen. Niets is onze pieten te gek! Meer weten?

Stuur een e-mail met uw wensen naar zwartepieten@scoutingtungelroy.nl dan maken wij graag een programma op maat voor een onvergetelijke Sinterklaasviering!

De opbrengsten van de Zwarte Pieten Service komen ten goede aan de kosten van de 10 leden van Scouting Tungelroy die in 2019 deelnemen aan de World Scout Jamboree.

Op bezoek bij TVEllef

Gister zijn een aantal World Scout Jamboree gangers bij de opnames voor een uitzending van TVEllef geweest. Eva, Gwen, Rianne en Luuk hebben een interview gegeven over de World Scout Jamboree.
Later hebben ze ook nog twee uitzendingen opgenomen voor de muziekfabriek. De uitzending met het intervieuw is vanavond!! Dus allemaal kijken!!

Klik op “lees verder” en je vind een foto impressie van de avond bij TVEllef

Wandeltocht 2018 zeer geslaagd!

Op maandag 2 april 2018 vond de Paaswandeling van scouting Tungelroy plaats. Er vonden meer dan 550 inschrijven plaats van wandelaars die een van de drie verschillende routes liepen. Alle routes (7, 13 en 20 km) startten bij de Blokhut.

Scouting Tungelroy en de jongeren die meegaaan naar de WSJ bedanken alle deelnemers en sponsoren!

Klik op “lees verder” en je vind een foto impressie van de wandeltocht