Sabine

Gwen & Sabine’s bakservice

“Voor lekker gebak, saucijzenbroodjes, hartige taart, borrelhapjes, en sandwiches bent u bij ons aan het juiste adres!”

World scout Jamboree

In de zomer van 2019 gaan wij deelnemen aan de World Scout Jamboree in West-Virginia, Noord-amerika. Deze reis gaan wij samen met 10 andere scouts van Scouting Tungeroy, maken. Om aan dit internationele kamp deel te nemen is veel geld nodig. Kinderen uit westerse landen leveren een grotere bijdrage aan de kosten zodat ook kinderen uit arme landen een kans krijgen om naar dit event te gaan, met zo’n 40.000 deelnemers van heel de wereld.

Gwen & Sabine’s bakservice

Omdat we dol zijn op gebak en lekkere hapjes en dit ook heel graag zelf klaarmaken gaan wij aan de slag met onze bakservice. Wij maken alle lekkers graag voor u klaar. Met de opbrengst van de bakservice hopen we onze droom te verwezenlijken en volgend jaar in de zomervakantie naar Amerika te reizen. In prijslijst vindt u een heerlijk assortiment gebak maar ook saucijzenbroodjes, heerlijke hartige taart, borrelhapjes en sandwiches. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!

Prijslijst

Gebak

Cupcake/Wafel  € 0,75
Cupcake in de smaak naturel of bastogne, afgewerkt met een lekkere topping

Roomboter tulbandcake Groot € 7,50
Een lekkere cake met een vleugje citroen

Chocolade tulbandcake Groot € 8,00
Chocoladecake gevuld met stukjes mars. Waanzinnig lekker!

Appeltaart € 10,00
Ouderwets lekkere appeltaart. Goed gevuld met appels en rozijnen.

Schwarzwalderkirschtaart €11,00
Grote taart met Kirschwater gedrenkte morellen en slagroom. Afgewerkt met slagrooBm en chocoladesnippers.

Bijensteek € 12,50
Grote amandeltaart gevuld met kersen en een luchtige botercréme. Bedekt met een dikke laag gesuikerd amandelschafel.

Lunch & Tussendoortjes

Hartige taart € 8,50
Geuld met spekjes, prei en ui. Lekker als maaltijd of bij de borrel!

Saucijzenbroodje € 1,50
Lekkere vleesvulling in bladerdeeg

Borrelhapjes / Sandwiches (Minimale bestelling 10 hapjes en 4 sandwiches)

Prikker: Kaas, worst, & augurk € 0,75
Prikker: Kaas, worst & druif € 0,75
Prikker: Tomaat, Mozarella & basilicum € 0,75

Toastje: roombrie & walnoot € 0,80

Wrapje met: Ham, kip of Servelaat € 0,85

Half hardgekookt ei € 0,50

Sandwich: Ham & pesto € 1,75
Sandwich: Gerookte kip & kruidenkaas € 1,75
Sandwixh: Gerookte zalm € 2,00

Bestellen

Wil jij iets bestellen bij de bakservice van Gwen & Sabine? Vul dan onderstaand contact formulier in. Uw bestelling hebben wij graag twee dagen van te voren.